Hoe zorg je ervoor dat je spel beter werkt?

Happy Harvest is een spel dat gebruik maakt van flash. Hierin kunnen nog wel eens probleempjes zitten waardoor het spel niet goed werkt of langzaam wordt of iets dergelijks.

Hieronder een paar tips om je spel sneller te laten lopen en om problemen op te lossen:

Leeg de cache van je Flash Player
Het is belangrijk regelmatig de cache van je Flash Player te legen. Hierin worden bestanden opgeslagen van alle sites die flash gebruiken. Hoe voller deze is, hoe langzamer hij gaat werken. Vaak legen dus!
Ga hiervoor naar deze site. Daar zie je een schermpje zoals hieronder in de afbeelding. Zorg ervoor dat hij op het mapje met de groene pijl staat. Zet ten eerste het schuifje naar onbeperkt. Zo kan het spel meer geheugen gebruiken waardoor hij sneller gaat werken (dit kost echter bijna geen geheugen van je computer).

Note: Het legen heeft geen invloed op het spel, alleen zullen de gewassen die vergrendeld staan in je opslag weer ontgrendelen.

Klik op alle site’s verwijderen, om de cache geheugen te verwijderen van alle websites. Je kan het ook per website verwijderen maar voor een optimale werking is het aanbevolen om alle site te verwijderen.

FlashPlayerSettings

Hierna klikt u op bevestigen. U heeft nu alle cache verwijderd.

Bevestigen

De cache nog beter verwijderen

Je kan je flash cache nog beter van je computer verwijderen met het programmaatje CCleaner. Deze kan je hier downloaden. Volg de aanwijzingen hieronder in de afbeelding:
CCleander

Druk bij de waarschuwing op OK als je zeker weet dat je alleen “Adobe Flash Player” hebt aangevinkt.

Waarschuwing

Het balkje gaat lopen. Als hij 100% is komt er te staan dat de verwijdering compleet is:
VerwijderingCompleet

Je cache is nu volledig verwijderd!

Goede up-to-date software
Een andere oorzaak waardoor je spel niet goed werk kan zijn dat de benodigde programma’s niet up-to-date zijn. Telkens komen er nieuwe updates van programma’s om het nog beter en sneller te maken. Je kan kijken of je de volgende programma’s moet updaten:

Adobe Flash Playerhttp://get.adobe.com/nl/flashplayer/
Kijk op de site of je Flash Player up-to-date is. Sommige browsers hebben een ingebouwde Flash Player. Deze update automatisch. Als de website aangeeft dat je je Flash Player moet updaten volg je de stappen die op de site worden gegeven om het programma te downloaden en te installeren.

Javahttp://www.java.com/nl/download/installed.jsp?detect=jre
Klik op de link om te zien of je de juiste Java versie hebt. Misschien moet je hiervoor iets accepteren, doe dit dan. Als er in beeld komt dat er een nieuwere versie van Java beschikbaar is kun je de aanwijzingen op het scherm volgen om het programma te downloaden en te installeren.

Onze laatste tip: herhaal regelmatig deze stappen, zodat je spel zo goed mogelijk zal blijven werken. 

Dit waren onze tips. Vragen kunnen altijd hieronder in de reacties gesteld worden. We geven zo snel antwoord als mogelijk is.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s