Bugs: status en oplossingen

In het spel zitten af en toe een aantal bugs (oftewel foutjes). Hieronder een overzicht met alle huidige en opgeloste bugs met een korte uitleg, soms een oplossing of een toelichting van de ontwikkelaars van het spel.

Missie 6 van zuiver magische spiegel is niet te voltooien. 
Deze bug is inmiddels alweer verholpen. Je moet de gevraagde items (kleine kom & lepel) maken in de spinmachine en daarna versturen naar een buur. Pas als het verstuurd is word het afgevinkt bij de missie.

Problemen in  de winkel
– In de winkel zijn de luxe gewassen voor rode landjes verdwenen en kun je dus niet meer kopen. Als je op het tabje luxe gewassen klikt deze werkt niet en komen de gewassen niet tevoorschijn.
– In de gouden vip kolom staat alleen het nieuwe gewas van de huidige update (gouden appelboom). Ook hier zijn verder alle gewassen verdwenen en niet meer aankoopbaar.
– De zoekfunctie in de winkel werkt niet meer.

Gouden Vip niet mee te koop
De Gouden Vip is tijdelijk niet te koop bij koop credits, de makers/ontwikkelaars hebben echter gezegt dat deze functie wel weer terugkomt in het spel. Wanneer en hoe is nog niet duidelijk

Witte rand bij achtergronden
De decoraties sourseress, bushes, rainbow en plateau geven een wit vlak/rand weer aan de linkerkant. Hier is momenteel nog geen oplossing voor. Er word geadviseerd een andere achtergrond te nemen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s