Nieuwe functie: Boekenkast

Vandaag is er ook een nieuwe functie online gekomen: De Boekenkast.

Hierin is het de bedoeling om bepaalde gewassen en producten te verzamelen waarna je een beloning krijgt. Hierbij hoort ook een nieuwe weektaak.

Let op! In de nieuwe weektaak staan wat foutjes, zo staat er 2x dat je illustratie handboek no. 1 moet voltooien, maar dit moet illustratie handboek 5 & 6 zijn. Voor illustratie handboek 5 krijg je 40 punten, en voor illustratie handboek 5 krijg je 50 punten.
Let op! De worteltjes die je nodig hebt voor handboek 4 komen van het nederlands konijn hebben, deze is te koop voor 7 credits.

Advertenties

7 reacties op “Nieuwe functie: Boekenkast

 1. voor dat 2e boek heb ik een vraag, je kunt slecht zien welke gewassen je nodig hebt. als ik er op klik gebeurt er niks. moet je wachten tot een bepaalde periode of ze want ik heb de smaragd wel.

  Later toegevoegd: ik bedoel agaatsteen heb ik sorry

  • Hallo Yvonne,
   Je maakt kans op de illustraties van de speciale boeken tijdens het gebruik van de machines, uitbreiding van land of tijdens het gebruik maken van Victor.
   Als je een nieuwe illustratie krijgt, dan kun je alleen die illustratie samenstellen de andere illustraties in het boek kun je pas gaan samenstellen als je die illustraties verkrijgt tijdens bovengenoemde activiteiten. Als de gewassen dus grijs zijn, er geen nummertjes onder staan en je kan er niet op klikken dan heb je die illustratie nog niet voltooid (je kan hem dus nog krijgen met een van de bovenstaande activiteiten).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s