Happy Harvest is 3 jaar! Tijd voor een feestje!

We hadden gisteren al een nieuwsbrief verstuurd waarin stond dat er waarschijnlijk vandaag een nieuwe update kwam die iets te maken had met muziek. (Nieuwsbrief terug lezen of gemist? Klik hier)

Nu zal je zien dat we er helemaal naast zaten want het nieuwe thema heeft helemaal niks met muziek te maken maar het iets heel anders namenlijk met het 3 jarig bestaan van Happy Harvest.
Bij dit thema zitten in totaal 7 missies (klik hier voor de uitwerking) waarin je allemaal dingen voorbereid voor een Happy Harvest feest.

Bij de eerste missie (de derde herdenking van Happy Harvest) krijg je zonder dat je er iets voor moet doen gratis een speciale stier en een koe.

Ook is er weer een nieuwe kist/raket (De vuurwerkdoos) die je met behulp van 15 vrienden elke dag kan openen. Uit de vuurwerkdoos komen veel nieuwe dieren (NPC’s)

Aanvullingen:

– Je maakt kans op het vinden van kristal van de herdenking tijdens het oogsten van: de lintboom van de herdenking, de vuurwerkboom van de herdenking en de lichtboom van de herdenking. (deze laatste kan alleen op rode grond) – Gouden vippers maken ook nog eens kans tijdens het oogsten van de gegriefde zonnebloem.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s