Nieuwe oogst competitie gespot!

Op de Chinese Happy Harvest is weer een nieuwe oogstcompetitie gestart. Er is kans dat deze ook op Hyves gaat komen.

Er zijn vele nieuwe producten toegevoegd aan de winkel waaronder een aantal nieuwe dieren, gewassen en tools. Ook zijn er natuurlijk vele nieuwe missies. In deze competitie is het natuurlijk de bedoeling om punten te halen. Dit kan door het oogsten van speciale gewassen, het maken van speciale gerechten in de machines en door missies te voltooien. Als je genoeg punten hebt unlock je leuke cadeaus. Ook is er een nieuwe weektaak toegevoegd en nieuwe items in de marktkraam en Synthese behuizing (kamer van Jack). Door de taken van Victor de Robot te voltooien krijg je ook punten.

Edit -> De missie is inmiddels toegevoegd op Hyves. Zie het missie overzicht in de slider op de voorpagina voor alle informatie over de Hyves versie van de update.

Zie de slideshow hieronder voor afbeeldingen van deze update. Klik op de pijltjes om de volgende foto te bekijken

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

2 reacties op “Nieuwe oogst competitie gespot!

    • Het klopt wel dat de missies elkaar snel opvolgen. Echter geeft dit wel diversiteit aan het spel. Je hebt (gelukkig) verschillende missies, makkelijkere missies voor de wat minder actieve/lagere spelers en moeilijkere voor de actievere/hogere spelers. De laatste tijd was er veel geklaagd dat het spel saai word naarmate je steeds hoger in het spel komt, daarom hebben ze nu meer missies/taken die je kan volbrengen waardoor het spel niet saai word. Ik snap dat jij vindt dat het te snel gaat maar je moet maar zo zien dat je niet alle missies hoeft te volbrengen. Zelf kies ik er soms bewust voor om een missie over te slaan en me volop te richten op een andere missie en die helemaal te halen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s