Veranderingen op de Happy Harvest Nieuwsbrief blog!!!

Zoals jullie zien zijn we een aantal veranderingen aan het aanbrengen op de blog. Dit om de blog nog gebruikersvriendelijker en overzichtelijker te maken. Door de uitbreiding van ons team zal het nieuws voortaan nog sneller en vollediger kunnen worden geplaatst.

Wat is er veranderd?
De standaard berichten zoals je normaal gewent bent staan gewoon nog op de home-page, echter is daarboven een nieuwe balk gekomen. Hier komen de huidige thema’s te staan. Met behulp van de pijltjes kan je tussen de thema’s scrollen. Klik op een thema om bijvoorbeeld de bijbehorende missies te bekijken.


Een afbeelding van de nieuwe slider op de homepage. Klik op een thema voor meer informatie.

Wat gaat er nog meer veranderen?
We zullen komende periode de blog nog leuker proberen te maken! We gaan werken aan de lay-out (oa. de achtergrond) en zullen steeds meer leuke items publiceren zoals polls.

Ook zijn wij momenteel hard aan het werk om de nieuwsbrief te updaten! Hierover kunnen we helaas nog niet zoveel vertellen maar er komen een aantal leuke nieuwe dingen aan! Hou de Blog, Facebook, Hyves en natuurlijk Nieuwsbrief dus goed in de gaten!

Groet,
Het Happy Harvest Nieuwsbrief Team.

Ps. Heb jij nog een leuke tip/idee voor ons of vind je dat iets beter kan? Laat dat dan hieronder bij de reacties achter ofstuur ons een mail via de contact pagina op onze site! Met goede suggesties doen wij altijd wat!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s