De paashaas komt naar de boerderij

Vandaag is het paas thema online gekomen op Happy Harvest. Er zijn 13 missie in dit thema + een dagelijkse missie. Er zijn ook weer wat nieuwe spullen in de store en weer wekelijkse taken. Als het Happy Harvest opstart krijg ja de paas beelden, een mandje met eieren en losse eieren te zien.

Extra info

  • Paaseieren om te breken kun je krijgen door deze uit de Paasmandjes te halen bij je buren, door het verven van mysterieuze eieren en soms als beloning bij het voltooien van missies.
  • Er zijn weer 2 nieuwe formules toegevoegd aan Jacks mysterieuze kamer/werkplaats van het hert.
  • Mysterieuze verf krijg je door het behalen van de dagelijkse missie, je kunt het samenstellen in Jacks mysterieuze kamer, als beloning bij het voltooien van missie en als beloning van je lege paasei-mandje. Ook maak je kans op mysterieuze verf tijdens het oogsten van de Paasei boom en de Verf boom.
  • Levensenergie krijg je bij het openbreken van de eieren. De eieren kun je openbreken door op het hamer icoon onderaan je pagina te klikken en dan op breek ei te klikken.
  • Als je een standbeeld tot leven hebt gebracht, dan kun je de levensduur verlengen door eieren in te wisselen van die kleur. (doe dit pas nadat je alle missie hebt afgerond)
  • Het paas standbeeld geeft zeldzame erts en tijdens het oogsten 25 charmpunten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s